Lika som bär!

Vet ni? Något som  jag länge har tänkt på är hur lika min kusin Daniel är Måns Zelmerlöw.. Haha, tycker inte ni det?


Daniel?
  
Måns?

Irriterade jag..

Just nu sitter jag här, sur som jag är. Jag sitter och tänker på hur otroligt dumma i huvet folk kan vara, hur snåla folk kan vara och folk som bara åker med utan att resa på sitt jävla arsle.. Ååååh, sånt irreterar mig så grymt mycket. Folk tar förgivet att andra gör jobbet och betalar, när dom själva inte gör ett skit. Det här är ett problem i min klass nu när vi håller på att samla in pengar till våran resa i nian. Men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig egentligen inte, jag bryr mig inte om det är en eller flera personer som gör sakerna, bara det är några!! och jag tycker absolut inte att man är en sämre person bara för att man kanske har mycket annat att tänka på än att samla in pengar, snarare tvärt om. Det är modigt att kunna säga att, nej jag tänker faktist inte lägga ner så mycket tid på det här, jag har mycket annat att tänka på just nu. Men då tycker jag att det är viktigt att säga det, fast ni måste hålla med om att det är ganska jobbit när man själv måste göra saker för att något ska hända, eller? Men någongång måste man visa att man finns där, att man är villig att hjälpa till osv.. hmm, det här är en tankeställare.
Berätta, vad tycker ni om det här, hur ska man visa att man är engagerad? Berätta om händelser i era liv där något sånt här har inträffat!! :)
Puss och Kram


Maskerad 08


Sommaren-09..

.. kommer att bli den bästa! Det känns som det kommer att vara så sjukt mycket den här sommaren, men det kommer säker bli desamma som alla andra sommrar..

I sommar ska jag:
* Åka till Kroatien eller Egypten med Emma och hennes familj :)
* Sola och bada som aldrig förr!
* Åka till Emmas farmor i Eskiltsuna-
* förhoppningsvis sommarjobba på tidningen Frida
* kanske sommarjobba nere på dagis i Svanberga.
* jobba på rymden.
* tälta med Kristina.
* Bada klockan sent på kvällen med Kristina och Rebecka.
* Ut och gå/springa varje dag??
 *Umgås med min släkt
* konfirmera mig
* åka till min kusin i Norrtköping
* Fiska med mina kusiner Daniel och Johan, förhoppningsvis lära mig ro också

     



Trött? Ojaaah!

åååh, även den här dagen har bestått av jobbjobbjobb, det var jätte mycket folk på rymden idag, men ojj så roligt det är att träffa folk och få vara trevlig! I går natt så satt jag upp ända till klockan 01.40 för att jag skrev min jävla uppsats, Mozart Haydn som aldrig riktigt fick något slut! Menmen, 11 sidor kom jag upp i iallafall, det känns så skönt, nu kan jag stryka en sak ifrån min att göra lista... Hur har eran dag vart? 

Måste göra:
* Fixa lite till med Musik uppsatsen.
* skriva om dammsugaren, historia osv..
* Skriva något till skoltidningen, hade tänkt reccensera bok och en film
* Läsa ut boken jag ska reccensera
* börja på måbra uppsats (20 sidor lång)

Hmm, så här ser resten av mitt lov ut. Jobba och  PLUGGA PLUGGA PLUGGA

Jag vill bara ha sommar lov NU!

 
Cypern-08

Plugga,plugga,plugga!

Usch, nu känner jag en sån stress. 2 uppsatser ska vara klara den här veckan, och jag har knappt börjat. Hur roligt är det att skriva om Dammsugaren och jämföra Joseph Haydn och Mozart?! Inte kul alls! Nej fan nu måste jag fortsätta, SUCK!!

Tisdag 24/2

Godmorgon!
Idag ställde jag klockan på 06.40 då jag snabbt skulle ringa ett samtal, klockan sju på morgonen!! Är det möjligt?! efter det sommnade jag om, men ganska så snabt vaknade jag igen. Med panik! Jag trodde jag försovit mig, så jag sprang in i duschen men det var först när jag sprang ut igen som jag insåg att klockan var 09.00. Menmen, pigg hade jag blivit. Idag ska ju och Emma ha en mys dag, vi ska först gå på bio, Disco Daggrna. Sen ska vi nog fika och sen blir det nog en sväng på stan också. Det ska bli riktigt härlig, nu har ju det fina vädret kommit och allt! :)
Vad ska ni göra idag?
Puss och kram

(såhär såg det ut sist jag var barnvakt åt Emma)
           

Veronica+Kristina=Blöta

Efter middagen gick jag över till min käraste vän och granne Kristina.. Som vanligt så bjöds kvällen på mycket skratt och annat skoj. Vi bakade maränger som dock inte blev så goda. Vi spelade skippo men det slutade med vattenkrig :)  Nu sitter vi här blöta vid datan och bara slappar. 
Puss&Kram

  
(visst va vi gulliga?! kristinas bild)


Första dagen på lovet....

bestod av jobbjobbjobb... Hade sett fram emot sovmorgon men sen messar Rebecca kl 08.10 och skriver att hon blandat ihop mig mej med Maria och att jag kan komma vid 10. Men det var helt okej, jag hade ändå blivit så pigg när hon skickade sms:et satt jag gick upp, tog en dusch och sen åkte iväg till Lekrymden! Idag var det så otroligt mycket att göra vilket är kul ibland, idag var en sån dag!  Vet ni vad? I morron ska jag och min älskade kusin Emma (5år) ha en mys dag. Jag hämtar henne ifrån dagis och sen ska vi antingen gå på bio (disco daggarna) eller Bowla, det blir nog en shopping runda också, gud vad jag ser fram emot det! 
Ååh, nu känner jag doften av köttfärsås och spagetti, maten kallar!
Puss och Kram

Tillbaka till bloggandet!

Jaa än en gång har jag valt att börja blogga, jag tror jag är uppe i min 5:e nu. Ibland blir man riktigt sugen på att skriva men ganska så snart  försvinner suget igen.. Men den här gången satsar jag i alla fall på att hålla igång i en månad, MINST :p Nu håller min kära vän Linda på att hjälpa mig med Designen, det blir alltid hennes jobb, hon är ju så duktig på det. Nej nu ska jag gå och äta lite Tacos, skriver lite senare om min dag.
Vad skulle ni vilja läsa om i bloggen?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0