Wazzzaaap!

Hej mina vänner!
Just nu sitter jag i sal 23, jag bär en ful keps som Emma och Linda klottrar ner,haha.. Bilder kommer sen!
Nåja, nu har vi elevens val och jag och



hahha, hann inte skriva klart förra inlägget. Men ajja, det jag tänkte säga var att vi städar.. allt för mig änn så länge.. 
Puss på er.
 


Ny vecka, Ny start!

Ja då var det måndag igen, måndag betyder ny vecka och ny vecka betyder, hmm jaa vad betyder det? Veckan började i alla fall myyycket bra, laxen kom till skolan, jag fick till och med några levererade i dag på eftermiddagen, och vi håller också på att planera ett disco för att tjäna lite extra pengar till klassen, och tro det eller ej men det gå väldigt bra! Nu fick jag genst lite brått, ska ner till kusin och göra påsk kort, gissa vad jag gått med på? Hmmh, jag ska gå påsk kärring med min kusin Emma, ojojoj vad har jag gett mig in på?
  


Härlig helg!

Det är minst sagt vad man kan kalla den här helgen för! Den här helgen har jag inte jobbat, inte behövt gått upp tidigt och inte kännt mig helt uppbokad, den här helgen har verkligen vart underbar. Det började i lördags, jag och min faster Sussie var redan klockan 10 på morgonen på ett spinning pass som Kristin höll i, super roligt! Sen direkt efter så åkte jag och en av mina bästa vänner Linda in till Stockholm för lite present shopping, och jaa.. efter ett tag så hittade vi vad vi ville ha +lite nya saker till garderoben! :) Sedan på kvällen var det middag hos familjen Pärni, alltid lika trevligt.
Och så idag så sov jag ända till klockan halv elva, jag kan knappt förstå det själ, haha. Sen fixade jag mig, åkte in till Norrtälje och handlade blommor sen kom Sussie och Kjelle och hämtade mig, vi åkte till Gribby där Kristin bjöd på tårta och fika hon fyllde ju 25 för några dagar sen.
Hur härlig låter inte den här helgen?
Puss och Kram!

Vår!

Blogg svacka nummer 2 är nu avklarad! Haha, nejmen det kan ju bli så ibland! Äntligen är ju våren här i alla fall, vet ni? Idag efter utvecklingssamtalet hade mamma tagit fram bullar och kaffe, vi satte oss på altanen och jag lovar det var runt 20 grader mot väggen i solen! : ) H Ä R L I G T! snart kommer Kristina hit och vet ni vad vi ska göra, sätta upp studdsmattan. Haha.. :p Härliga minnen!
Har ni också haft en underbar dag som jag?!
Puss på er!

RSS 2.0