första dagen på prao...

Jaa idag var det min första dag på min prao plats- lågstadiet. Dålig fantasi tänker många, tråkigt tänker andra och oansvarigt tänker vissa, men va fan vill man jobba med barn så vill man. Ungarna är i alla fall så otroligt härliga och det får en verkligen att tänka på hur man hade det under nollan och ettan, UNDERBART! Klassen jag arbetar i är en kopia av den klass vi då var, en var den smarte, den andra den sportige, hästtjejen och de som bara hängde med, haha.. Jaa livet på lågstadiet var underbart men då uppskattade man nog inte den tiden man hade ordentligt, nåja. Barnen slutar ju 13.10, då slutar jag också, men jag blev kvar på fritids till klockan 15.00. Efter det drog jag ner till faster och kollade till Katten och sen lyckades jag somna på deras soffa, haha. ovanligt eller?
Hur har eran dag sett ut?

Förresten, vilken fin dag det har vart idag! Idag har jag också vart ute vilket är väldigt ovanligt nu för tiden :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

checka bloggen! :D

2009-03-16 @ 20:16:42
URL: http://labelsorloove.blogg.se/
Postat av: Tilda

okej, jag älskar också smoothies!! :D har du något mer recept? :D

2009-03-16 @ 20:19:02
URL: http://tildasander.blogg.se/
Postat av: Tilda

jaa, usch! banan i smoothie är ingen höjdare alltså! fast det kanske beror på att jag inte gillar bananer ;p men jag tycker att allt smakar banan så fort man bara tar i en liten bit.. ;p

2009-03-16 @ 20:33:14
URL: http://tildasander.blogg.se/
Postat av: Linda

Va roligt :)

2009-03-16 @ 20:44:43
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar:



bara du kan göra så att du slutar! för rätt många år sen bet jag också på naglarna faktiskt, men en dag så tänkte jag bara nej nu ska jag sluta! Istället började jag göra annat med händera. Du kan ta en sprässboll och trycka på den eller göra en egen av en ballong du fyller med mjöl :) om du målar naglarna är det också äkligare att bita.



ha en fortsatt bra kväll! :D

2009-03-16 @ 21:23:29
URL: http://labelsoreloove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0